JFAUDIO Klimkovičová 1913/1, 04023, Košice

Predajňa +421949303566 obchod@jfaudio.sk

Ochrana osobných údajov

Ochrana a spracovanie osobných údajov, práva dotknutej osoby

Súhlas so spracovaním osobných údajov

Súhlasom so spracovaní osobných údajov povoluje dotknutá osoba spoločnosti Jakub Furda – Jfaudio, so sídlom Bezručová 3491/4, 05951 Poprad, IČO: 46809708, Zapísaný v OBVODNÝ ÚRAD POPRAD,odbor živnostenského podnikania,Nábrežie Jána Pavla II. 16, 058 44 Poprad,č. živnostenského registra 740-28114 (Ďalej len „Správca“), aby v zmysle zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len „zákon o ochrane osobných údajov“) spracovávala tieto osobné údaje dotknutej osoby:

  • meno a priezvisko
  • názov spoločnosti
  • adresa
  • e-mail
  • telefónne číslo

Meno, priezvisko, názov spoločnosti, adresa, telefónne číslo a e-mail je nutné spracovať za účelom vybavenia objednávky . Tieto údaje budú Správcom spracované po dobu 2 rokov.

Spracovanie osobných údajov

Súhlasom so spracovaní osobných údajov udeľuje dotknutá osoba svoj výslovný súhlas s vyššie uvedeným spracovaním. Súhlas možno vziať kedykoľvek späť, a to napríklad zaslaním emailu na obchod.jfaudio@gmail.com alebo zaslaním listu na kontaktné údaje správcovskej spoločnosti.

  • Spracovanie osobných údajov je vykonávané Správcom. Osobné údaje môžu spracovávať aj títo spracovatelia:
    • Poskytovateľ webhostingu WebSupport, s.r.o. Staré Grunty 12 841 04 Bratislava Slovensko
    • Prepavná spoločnosť DHL parcel Slovensko Na pántoch 18 831 06  Bratislava – Rača 

Práva na opravu, zabudnutie a prístup k osobným údajom dotknutej osoby

Prosím vezmite na vedomie, že podľa zákona o ochrane osobných údajov má dotknutá osoba právo:

  • vziať súhlas kedykoľvek späť,
  • vyžiadať od nás informáciu, aké vaše osobné údaje spracovávame,
  • vyžiadať od nás vysvetlenie ohľadne spracovania osobných údajov,
  • vyžiadať si u nás výpis týchto údajov a tieto nechať aktualizovať alebo opraviť,
  • požadovať od nás vymazanie týchto osobných údajov,
  • v prípade pochybností o dodržiavaní povinností súvisiacich so spracovaním osobných údajov obrátiť sa na nás alebo na Úrad na ochranu osobných údajov.

Nastavenie súkromia

Potrebné

Stav súhlasu používateľa cookie pre aktuálnu doménu Uchováva sa stav relácie používateľa vo všetkých požiadavkách na stránku.

Reklama

Štatistika

Registruje sa jedinečné ID, ktoré sa používa na generovanie štatistických údajov o tom, ako návštevník používa webové stránky. Používa sa služba Google Analytics na hodnotenie rýchlosti požiadaviek a sledovanie návštevnosti.

Other