Sklad a montáže v meste Košice

+421949303566 obchod@jfaudio.sk

Ochrana osobných údajov

Ochrana a spracovanie osobných údajov, práva dotknutej osoby

Súhlas so spracovaním osobných údajov

Súhlasom so spracovaní osobných údajov povoluje dotknutá osoba spoločnosti Jakub Furda – Jfaudio, so sídlom Bezručová 3491/4, 05951 Poprad, IČO: 46809708, Zapísaný v OBVODNÝ ÚRAD POPRAD,odbor živnostenského podnikania,Nábrežie Jána Pavla II. 16, 058 44 Poprad,č. živnostenského registra 740-28114 (Ďalej len „Správca“), aby v zmysle zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len „zákon o ochrane osobných údajov“) spracovávala tieto osobné údaje dotknutej osoby:

  • meno a priezvisko
  • názov spoločnosti
  • adresa
  • e-mail
  • telefónne číslo

Meno, priezvisko, názov spoločnosti, adresa, telefónne číslo a e-mail je nutné spracovať za účelom vybavenia objednávky . Tieto údaje budú Správcom spracované po dobu 2 rokov.

Spracovanie osobných údajov

Súhlasom so spracovaní osobných údajov udeľuje dotknutá osoba svoj výslovný súhlas s vyššie uvedeným spracovaním. Súhlas možno vziať kedykoľvek späť, a to napríklad zaslaním emailu na obchod(zavináč)jfaudio.sk alebo zaslaním listu na kontaktné údaje správcovskej spoločnosti.

  • Spracovanie osobných údajov je vykonávané Správcom. Osobné údaje môžu spracovávať aj títo spracovatelia:Podieľajúce sa na dodávaní tovaru / služieb / realizácii platieb na základe zmluvy ( ( UPS ) Slovak Parcel Service s.r.o. , Senecká cesta 1, 900 28 Ivanka pri Dunaji, IČO:31329217, zapísaná v obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, oddiel : Sro, vložka č. : 3215/B )

     Podieľajúce sa na dodávaní tovaru / služieb / realizácii platieb na základe zmluvy ( IN TIME ) IN TIME s.r.o. Senecká cesta 1, 900 28 Ivanka pri Dunaji, IČO:31342621, zapísaná v obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, oddiel : Sro, vložka č. : 4376/B

    Zaisťujúce služby prevádzkovania e-shopu a ďalšie služby v súvislosti s prevádzkovaním e-shopu ( WebSupport, s.r.o. Karadžičova 12 821 08 Bratislava Slovensko

    Zaisťujúce marketingové služby. ( Jakub Furda – Jfaudio, Bezručova 3491/4, 05951, Poprad – Matejovce )

    Zaisťujúce vedenie účtovníctva ( Kenko Raifu s.r.o., Havanská 25 040 13 Košice IČO: 46467076 )

    Prevádzkovateľ nemá v úmysle odovzdať osobné údaje do tretej krajiny (do krajiny mimo EU) alebo medzinárodnej organizácii.

Práva na opravu, zabudnutie a prístup k osobným údajom dotknutej osoby

Prosím vezmite na vedomie, že podľa zákona o ochrane osobných údajov má dotknutá osoba právo:

  • vziať súhlas kedykoľvek späť,
  • vyžiadať od nás informáciu, aké vaše osobné údaje spracovávame,
  • vyžiadať od nás vysvetlenie ohľadne spracovania osobných údajov,
  • vyžiadať si u nás výpis týchto údajov a tieto nechať aktualizovať alebo opraviť,
  • požadovať od nás vymazanie týchto osobných údajov,
  • v prípade pochybností o dodržiavaní povinností súvisiacich so spracovaním osobných údajov obrátiť sa na nás alebo na Úrad na ochranu osobných údajov.