Sklad a montáže v meste Košice

+421949303566 obchod@jfaudio.sk

Ochrana osobných údajov

Ochrana a spracovanie osobných údajov, práva dotknutej osoby

Súhlas so spracovaním osobných údajov

Súhlasom so spracovaní osobných údajov povoluje dotknutá osoba spoločnosti Jakub Furda – Jfaudio, so sídlom Bezručová 3491/4, 05951 Poprad, IČO: 46809708, Zapísaný v OBVODNÝ ÚRAD POPRAD,odbor živnostenského podnikania,Nábrežie Jána Pavla II. 16, 058 44 Poprad,č. živnostenského registra 740-28114 (Ďalej len „Správca“), aby v zmysle zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len „zákon o ochrane osobných údajov“) spracovávala tieto osobné údaje dotknutej osoby:

  • meno a priezvisko
  • názov spoločnosti
  • adresa
  • e-mail
  • telefónne číslo

Meno, priezvisko, názov spoločnosti, adresa, telefónne číslo a e-mail je nutné spracovať za účelom vybavenia objednávky . Tieto údaje budú Správcom spracované po dobu 2 rokov.

Spracovanie osobných údajov

Súhlasom so spracovaní osobných údajov udeľuje dotknutá osoba svoj výslovný súhlas s vyššie uvedeným spracovaním. Súhlas možno vziať kedykoľvek späť, a to napríklad zaslaním emailu na obchod(zavináč)jfaudio.sk alebo zaslaním listu na kontaktné údaje správcovskej spoločnosti.

  • Spracovanie osobných údajov je vykonávané Správcom. Osobné údaje môžu spracovávať aj títo spracovatelia:Podieľajúce sa na dodávaní tovaru / služieb / realizácii platieb na základe zmluvy ( ( UPS ) Slovak Parcel Service s.r.o. , Senecká cesta 1, 900 28 Ivanka pri Dunaji, IČO:31329217, zapísaná v obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, oddiel : Sro, vložka č. : 3215/B )

     Podieľajúce sa na dodávaní tovaru / služieb / realizácii platieb na základe zmluvy ( IN TIME ) IN TIME s.r.o. Senecká cesta 1, 900 28 Ivanka pri Dunaji, IČO:31342621, zapísaná v obchodnom registri Okresného súdu Bratislava I, oddiel : Sro, vložka č. : 4376/B

    Zaisťujúce služby prevádzkovania e-shopu a ďalšie služby v súvislosti s prevádzkovaním e-shopu ( WebSupport, s.r.o. Karadžičova 12 821 08 Bratislava Slovensko

    Zaisťujúce marketingové služby. ( Jakub Furda – Jfaudio, Bezručova 3491/4, 05951, Poprad – Matejovce )

    Zaisťujúce vedenie účtovníctva ( Kenko Raifu s.r.o., Havanská 25 040 13 Košice IČO: 46467076 )

    Prevádzkovateľ nemá v úmysle odovzdať osobné údaje do tretej krajiny (do krajiny mimo EU) alebo medzinárodnej organizácii.

Práva na opravu, zabudnutie a prístup k osobným údajom dotknutej osoby

Prosím vezmite na vedomie, že podľa zákona o ochrane osobných údajov má dotknutá osoba právo:

  • vziať súhlas kedykoľvek späť,
  • vyžiadať od nás informáciu, aké vaše osobné údaje spracovávame,
  • vyžiadať od nás vysvetlenie ohľadne spracovania osobných údajov,
  • vyžiadať si u nás výpis týchto údajov a tieto nechať aktualizovať alebo opraviť,
  • požadovať od nás vymazanie týchto osobných údajov,
  • v prípade pochybností o dodržiavaní povinností súvisiacich so spracovaním osobných údajov obrátiť sa na nás alebo na Úrad na ochranu osobných údajov.

Nastavenie súkromia

    Potrebné

    Stav súhlasu používateľa cookie pre aktuálnu doménu Uchováva sa stav relácie používateľa vo všetkých požiadavkách na stránku.

    Reklama

    Štatistika

    Registruje sa jedinečné ID, ktoré sa používa na generovanie štatistických údajov o tom, ako návštevník používa webové stránky. Používa sa služba Google Analytics na hodnotenie rýchlosti požiadaviek a sledovanie návštevnosti.

    Other